Регион

Двама пияни шофьори се удариха на кръстовище, единият избяга

Двама пияни шофьори от Тополовградско са причинили катастрофа, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера в 15:20 часа в село Мрамор двамата мъже, шофиращи Опел и Ауди са се срещнали на кръстовище. 64-годишният жител от селото, управляващ Опела е направил ляв завой като не се е съобразил с изпреварващото го Ауди, шофирано от 51-годишен жител на село Орешник.

След удара между тях, водачът на Аудито е напуснал местопроизшествието, но впоследствие е спрян от екип на пътна полиция. Дрегерът му отчел наличие на 1.47 промила алкохол. Пробата на виновния водач също е положителна – 2.7 промила. И на двамата са съставени актове и са задържани до 24 ч.

Още един пиян водач е засечен от униформените полицаи в района на село Радовец. До църквата в селото е спрян лек автомобил Фолксваген, чийто водач миришел на алкохол. Полицаите го тествали с дрегер, чиято скала отчела 1.3 промила алкохол. На 68-годишния шофьор е съставен акт и е задържан до 24 ч.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ужас
Ужас
05.12.2018 10:18 10:18

Управляващия опела е направил ляв завой без да се съобрази с изпреварващото го ауди. Някой да е чувал, че на кръстовище е забранено изпреварването?

Битово пиянство
Битово пиянство
05.12.2018 12:07 12:07

То там трезвени са само дето не са тествани

Back to top button