Хасково

Окончателно: фирмата на Минко Ангелов не дължи пари за ток

Съдът реши, че фирмата на ексобластния управител Минко Ангелов „Компютър консулт“ не дължи пари за ток на ЕВН.

Haskovo.info припомня, че в средата на декември миналата година от полицията съобщиха, че след сигнал на служител от ЕВН е започнало разследване за кражба на ток в сграда на улица „Арда“ в Хасково. Част от нея е собственост на фирмата на Ангелов. Тогава експертът от Енергото заявил пред полицията, че при подмяна на електромер на адреса е установил, че чрез кабел към ел. преносната мрежа е налице потребяване на ел. енергия която не се отчита.

Минко Ангелов
Минко Ангелов

В частта, собственост на „Компютър консулт“, има няколко наематели. Потърсен за коментар тогава Ангелов заяви пред Haskovo.info, че е плащал изрядно сметките на наемателите и на фирмата.

По-късно Минко Ангелов е завел дело в Хасковския районен съд срещу ЕВН, че не дължи 3784 лв., представляващи корекция на неотчетена и неплатена стойност на електрическа енергия за минал период, считано от 14 септември 2017 до 13 декември 2017 г. Жалбата е във връзка с констативен протокол от 13 декември същата година, издаден от ЕВН.

Съдът уважава жалбата на Ангелов. В съдебното решение е записано, че описаното в констативния протокол не е доказано по безспорен начин. От ЕВН не са доказали описаното в протокола. Отделно, при проверката не е присъствал представител на ищеца, както и представител на полицията. От ЕВН са се отказали като свидетел и от съставителя на констативния протокол.

По-късно от ЕВН обжалват пред Хасковския окръжен съд, който потвърждава решението на районния съд. Последното решение е окончателно.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.12.2018 14:56 14:56

един осъден няма бе как стават тези работи. все са невини все някой ги е натопил. ма много ви се моля не нас тези . една година ходи тука ходи там и се откупи. евалла. догодина направо ставай кмет. поне знаем че можеш за прибираш това онова от ляв в десен джоб

Анонимен
Анонимен
06.12.2018 20:05 20:05

Минко Ангелов е предал всички, с които е работил, той е предател от класа, аз на такива доверие нямам.Обаче само в някой болен гербаджийски мозък може да се появи идеята да го компрометират,че крадял ток. Да бяха измислили нещо по-достоверно.

Анонимен
Анонимен
06.12.2018 20:53 20:53

Що пък трябва да измислят нещо? Тези дето умеят да измислят нещо са мръсните комунисти,към които принадлежи този измекяр.

Анонимен
Анонимен
06.12.2018 20:59 20:59

Първи приятел на Румен -Тъпото,избран за преЦедент с гласовете на БСП ,ДПС и всички мангасари,които без пари никога не биха си мръднали черните задници да идат да гласуват.

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 6:25 6:25

Хаха, точно гробарите ли ще ми говорите тия тьпизми,бе, дето купихте всички мангали в квартал Република. На последните избори мангалите там само за гроб гласуваха, а на местните за тьпака Беливанов,дето сега уж не бил ваш,ама е ваш.Мангалите са си ваши.

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 6:25 6:25

Хаха, точно гробарите ли ще ми говорите тия тьпизми,бе, дето купихте всички мангали в квартал Република. На последните избори мангалите там само за гроб гласуваха, а на местните за тьпака Беливанов,дето сега уж не бил ваш,ама е ваш.Мангалите са си ваши.

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 6:55 6:55

Лъжец,разгледай по секции за кой са гласували ци*аните и ДПС! Аз съм ги гледал секция -по секция,а има и национална статистика,която категорично доказва:ЦИ*АНИТЕ И ДПС ИБЗРАХА Прецедента.

John
John
07.12.2018 11:59 11:59
Отговор до  Анонимен

което доказва тезата, че без мангалите ПП ГЕП чеп за зеле не става!

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 8:01 8:01

Лъжците сте вие, мангалите избраха гроб на парламентарните и местни избори, даже има снимки на Делянчо Добрев и на Талибанов в Република като пируват с тях.

Анонимен
Анонимен
07.12.2018 16:51 16:51

Има снимка как ти ,Курнела и Фатмака лъскате бастуна на Доган и Решетников ,а върволица от надървени ман*али чака своя ред…Ако не бяха тези-надървените,да „пускат“ за вас-червените тъпунгери,от БСП и помен нямаше да има.

Колко си кОлтурен,другарю
Колко си кОлтурен,другарю
07.12.2018 19:32 19:32

Хахахааааа,благодаря на по-горния коментиращ, че така нагледно е демонстрирал културата на средностатистическия хасковски гербаджия.Все повече се убеждавам,че в Герп-Хасково са най-големите отрепки.Паднете ли от власт, умирате от глад.

Back to top button