Хасково

Жена пострада при катастрофа в Хасково, арестуваха 31-годишна дрогирана шофьорка

Жена е пострадала при катастрофа в Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал вчера в 13:35 часа на кръстовището между улиците „Крали Марко“ и „Зайчар“. 18-годишен хасковлия с лек автомобил Фолксваген е навлязъл в кръстовището, отнел е предимството на лек автомобил Опел, шофиран от 33-годишна жителка на село Горски извор и го е ударил. От удара водачката е с контузия на главата, прегледана е и е освободена за домашно лечение. На шофьора е съставен акт.

31-годишна водачка пък е задържана за шофиране под въздействието на дрога. Вчера в 14:40 часа жената от Димитровград, управляваща Пежо по улиците на Симеоновград е спряна за проверка. Дрегерът отчел наличие на метаамфетамин.

В Харманли пък е арестуван 35-годишен жител на село Ръженово. Той управлявал товарен автомобил Зил в землището на село Върбово. В хода на проверката се установило, че водачът не притежава нужната категория за управлявания от него камион и че е в сила наказателно постановление за същото нарушение в едногодишен срок от влизането му в сила.

23-годишен димитровградчанин е задържан за съхранение на наркотик. Вчера полицаи от управлението са спрели на булевард „Съединение“ за проверка лек автомобил Ауди. Полицаите тествали с дрегер водача на колата, който отчел употреба на тетрахидроканабинол. Последвала е проверка на колата, в която на различни места е открита марихуана с тегло около 4 грама и гриндер, чиято повърхност реагира при полеви наркотест на същата дрога.

За същото нарушение в Димитровград е била доведена и 28-годишна водачка на лек автомобил Мазда. В колата на момичето от село Добрич е открита саморъчно свита цигара с грам марихуана. С цигара от същото вещество е задържан в Симеоновград и 30-годишен асеновградчанин, обитаващ дом на улица „Витоша“. На адреса полицаите намерили още 2 везни и плик с 10 грама канабис.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button