Любопитно

Ади и младите актьори препълниха Младежкия за новата си премиера

Премиерата на „Прелестите на изневярата“ от Валентин Красногоров на актьорите на Румяна Георгиева от Младежкия център в Хасково се превърна в най-посещаваната.

Предвидените места не стигнаха и в залата бяха внесени допълнително столове, табуретки и дори диван. Въпреки това пак имаше правостоящи, някои от които догледаха представлението седнали на земята.

Театър

В спектакъла участва 17-годишната Адриана Андреева, за която се организира мащабна благотворителна кампания. Момичето се представи блестящо и обра овациите заедно с останалите актьори Александър Гочев, Нина Григорова, Димитър Димитров, Веселин Враджалиев, София Петкова, Надя Колева, Анна-Мария Делииванова, Тодор Враджалиев, Надежда Стоянова, Дария Боева, Тони Тотов, Александра Чобанова, Микаела Дундалова. Режисьор е Румяна Георгиева.

Както Haskovo.info писа, Ади страда от стеноза на главния бронх на белия дроб и се събират 14 000 евро за операция в Австрия. Днес в Езиковата гимназия „Асен Златаров“, където учи момичето, се организира благотворителен базар. Във вторник от 17 часа в театър „Иван Димов“ се открива изложба живопис на Анастас Стамов, като 20% от приходите от продажби ще са за Ади. От театралната школа ще организират благотворителен спектакъл през януари за Ади.

Всеки може да дари средства за операцията на Ади на следната банкова сметка:

Банка ДСК на името на Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button