Спорт

Емирджан Мехмед е №1 на Спортното, хандбалистките са отбор на годината

Европейският шампион по бокс Емирджан Мехмед е Спортист на годината в хасковското Спортно училище „Стефан Караджа“.

Церемонията по награждаването се проведе в Младежкия център. Всички бяха поздравени от директора на училището Силвия Тенчева.

Спортно

Втора в класацията е вицешампионката от Европейското първенство по вдигане на тежести Мария-Магдалена Кирева. В престижната десятка влизат още Джем Демирев (бокс), Меган Димчева (борба), Габриела Кирева (вдигане на тежести), Мерт Славов (борба), Борислав Бръмчев (борба), Хасан Хасан (борба), София Сарандева (лека атлетика), Симона Андреева (борба).

Спортно

Отбор на годината е тимът на хандбалистките – девойки до 19 г., които са трети от държавното първенство, втори за Купата на България и шампионки по плажен хандбал. Треньор на годината е Живко Архондев – вдигане на тежести.

На 20 декември е церемонията „Спортист на годината“ на община Хасково, където много от водещите състезатели на Спортното училище са с номинации.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сабри
Сабри
13.12.2018 9:06 9:06

Живко си беше запалил гаража преди години като варил манджа на кучето.

Back to top button