Хасково

Събраха 1100 лв. за Ади от красив базар и концерт в Младежкия център

1100 лв. се събраха за 17-годишната Адриана Андреева от коледен базар в хасковския Младежки център.

Базарът на красиви коледни сувенири, украси и картички е на младите художници в школите по рисуване „Пастело“ при ДНА и „Дъга“ при Младежкия център с ръководител Даниел Русев. На базара беше и Ади.

Haskovo.info припомня, че момичето страда от рядкото заболяване Стеноза на главния десен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция във Виена, Австрия. Парите за операцията вече се събраха в мащабната благотворителна кампания. Ще са нужни средства за долечението на Ади. Ето защо кампанията продължава. Ако всичко мине нормално с лечението на Ади и останат средства, те ще бъдат дарени за друго нуждаещо се дете.

Младежки

По същото време на сцената на Младежкия център се проведе и коледен концерт на талантливите деца от балетна школа „Алегро“ с хореограф Мая Габровска, детска вокална група „Орфейче“ с ръководител Катя Демирева и школата по китара „Хала“ с ръководител Николай Делчев. Пълната с публика зала аплодираше техните изпълнения.

Всички, които искат да помогнат на Ади, могат да го направят и чрез дарителската сметка:

Банка ДСК

Адриана Иванова Андреева

IBAN: BG11STSA93000025756205

BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
екопрогресивния щерю
екопрогресивния щерю
19.12.2018 11:42 11:42

Добре за Ани вече събрахме парите Сега ще пишете ли за кого да почваме кампанията

Back to top button