Хасково

„Въздух за Ади“ събра много деца и младежи на площада в Хасково

Много деца и младежи се включиха в коледния флашмоб „Въздух за Ади“ на площад „Свобода“ в Хасково.

Всички се събраха на обяд танцуваха и се веселиха в продължение на час. Проявата е в подкрепа на 17-годишната Адриана Андреева и се организира от балет „Рона“ с ръководител Милена Налбантова. На площада бяха ученици от 5, 6 и 7 клас на училище „Св. Климент Охридски“, деца от училището в харманлийското село Иваново, Младежкия център, ансамбъл „Южняци“, като се включиха и минаващи през площада. Музикален поздрав от сцената отправиха певците Доротея Жекова и Хари Тончев. Пристигна Дядо Коледа, там беше и хъскито Елис.

Ади

В съседство беше разположен благотворителен базар с вкусотии и коледни украси. На площада беше и Ади.

Ади

Haskovo.info припомня, че момичето страда от рядкото заболяване Стеноза на десен главен бронх и се нуждае от 14 000 евро за операция в Австрия. Средствата за самата операция вече се събраха от мащабната благотворителна кампания, но ще са нужни и средства за долечението й.

Всеки може да дари средства за Ади на следната банкова сметка:

Банка ДСК на името на Адриана Иванова Андреева
IBAN: BG11STSA93000025756205
BIC: STSABGSF

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button