Любопитно

Народният театър гостува всеки месец в Хасково през 2019-а

Народният театър „Иван Вазов“ ще гостува всеки месец в Хасково през новата година, съобщават от театър „Иван Димов“.

Първият спектакъл, който ще се играе, е на историческа тематика – „Цветът на дълбоките води“. Той е насрочен за 31 януари и в него участват Бойка Велкова, Вяра Табакова, Ева Данаилова, Емануела Шкодрева, Живка Ганчева, Павел Иванов, Явор Вълканов.

Театър

Януарската програма започва на 17-ти с „Паола и лъвовете“ с участието на Никола Додов, Аделина Петрова, Димитър Костадинов. На 23 януари ще се играе „Нашата голяма френска сватба“, в ролите са Герасим Георгиев-Геро, Светлана Бонин, Бойко Кръстанов, Рада Кайрякова, Христо Бонин.

Театър

Представленията за деца са на 13 януари – „Как се лекува лъвски страх“ със Силвия Предова и Янко Митев и на 27 януари – „Охлювът Джуро“ със Силвия Предова, Хари Терзиева и Анди Райчев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Криско- Писко
Криско- Писко
22.12.2018 18:57 18:57

Чудя се имали хора които ходят на театър С изключение на една шепа хорица имащи се за фалшивата интелигенция на града и парвенютата в него

Отвратен
Отвратен
22.12.2018 19:32 19:32

Те раздават билети като подарък на хората,за да ходят на театър.Вчера директорът на театъра провел томбола с хора,които били качили празничната украса на театъра.Гледайте клипчето,за да видите колко е нагласено всичко.Директорът наглася часовника си по време на томболата,който е нещо като телефон.Пуска някаква програма,за да избере един от 22-мата участника,а програмата завърта два номера и наградата се пада на третия номер,който е Милена Трендафилова,екс кметицата,която му е приятелка и съпартийка.Каква случайност.Другите 19 участника така и не бяха завъртяни,за да участват в томболата.На обикновените хора нищо не се пада.Щом за такива дребни неща всичко е нагласено,кво остава за по-големите.

Back to top button