Хасково

Два Опела катастрофираха на детелината на „Орфей“ в Хасково

Два Опела катастрофираха в ранния следобед на детелината на квартал „Орфей“ в Хасково.

Шофьорката на черната кола обясни, че се е движила бавно към булевард „Васил Левски“, когато пред нея внезапно откъм булевард „Раковски“ е изскочил червеният Опел, управляван от младо момиче и й е отнел предимството. Двете коли са се сблъскали.

По-сериозни са щетите по червената кола, която е с изкривени леви врати и предно колело. При други подобни катастрофи шофьори са се оплаквали, че идвайки от „Раковски“ нямат добра видимост за идващите от ляво по детелината заради мантинелите и загражданията там.

При инцидента няма пострадали. След обяд над Хасково започна да прехвърча сняг, като асфалтът е мокър.

Катастрофа

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.01.2019 16:56 16:56

Нещо трябва да се направи за тая детелина – или промяна на предимството, или по-забележими знаци, пък може и светофар, макар че би било прекалено, там няма чак толкова голямо движение

Тодор
Тодор
09.01.2019 18:36 18:36
Отговор до  Анонимен

Съгласен съм. Това е едно от най-идиотските места в Хасково. Ако не си от града и минаваш за пръв път оттам е чист късмет, ако поне не се объркаш или замислиш за миг „аджеба накъде трябва да карам и кой е с предимство?“.. да не говорим за инциденти. А това СТОПче горе вдясно след ЕКО като се качваш е смехотворно. Явно в тая тъпанарска държава трябва да се случи сериозен инцидент или смърт за да се сети олигофренската бюрокрация да се почеше по празната кратуна и да си мръдне пръстчето да свърши някаква работа за парите, които взима.

Дамян Толумов
Дамян Толумов
09.01.2019 20:47 20:47

Тодоре нищо не трябва да се прави п всичко си е нормалн само че вие пичлеметата като се качите на колите не вмнимавате и натискате педала като прасета

Back to top button