Любопитно

Хасковлийка се учи отлично на модерен балет при най-добрите в Италия

16-годишната Ивет Иванова се учи на модерен балет в школата на хореографа Барбара Гато в Новара, Италия. Това е сбъдната мечта на момичето.

Хасковлийката е в Италия от септември, като ще остане на Апенините до лятото. Тя е ученичка в самостоятелна форма на обучение в ПМГ „Боян Петканчин“. Преди да замине за Италия Ивет спечели всичко в България с хасковския балет „Рона“.

От 3 до 6 януари талантливата балерина, която е единствената българка в италианската школа, участва в майсторски клас с 9 преподаватели от Италия, Германия и Чехия. Танцьорите получиха оценки за представянето си от специалистите, като Ивет е с много високи резултати.

Балет

В края на месеца Ивет Иванова ще участва в първото си състезание за годината за професионални танцьори в град Пинероло. Най-добрите танцьори от школата на Барбара Гато изнасят спектакли из цяла Италия и по света.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Хаха
Хаха
10.01.2019 10:00 10:00

Изтрихте коментарите ли?

Back to top button