Хасково

18-годишен с Мерцедес се заби в стълб на Кенана в Хасково

18-годишен шофьор е пострадал при катастрофа в местността Кенана край Хасково, съобщават от полицията.

Инцидентът е станал малко след полунощ на улица „Веселин Вълков“. Младежът е шофирал лек автомобил Мерцедес с несъобразена спрямо пътните условия скорост. Загубил е контрол над колата, излязъл е извън платното и се е ударил в метален стълб. От удара той е с порезна рана в областта на дясната вежда. Прегледан е и е освободен за домашно лечение. Съставен му е акт.

21-годишно момиче от Симеоновград пък е хванато в града с мотопед без регистрационна табела. Момичето се оказало и неправоспособно. В димитровградското село Добрич е заловен 28-годишен водач на товарен автомобил Даф без поставена задна регистрационна табела. Водачът от село Върбово управлявал колата с отнета шофьорска книжка и в срок на административно наказание.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Кодакан Тузлудерски
Кодакан Тузлудерски
10.01.2019 15:58 15:58

Полицаите и лекарите е трябвало най напред да проверят дали не сие забравил памперсите младежа а след това да пристъпят към други процедури

Back to top button