Спорт

Четирима подсилват „Хасково 1957“, ясни са и четири контроли

Четирима нови играчи подсилват футболния „Хасково 1957“ преди пролетния полусезон в Трета лига, съобщи за Haskovo.info треньорът Емил Ангелов.

С отбора вече тренират бившият нападател на „Созопол“ Юли Шекеров, юношата на „Лудогорец“ защитникът Любо Караниколов, юношата на „Локомотив“ (Пловдив) полузащитникът Емил Стойчев и идващият от Димитровград халф Златимир Илиев. До края на другата седмица се очакват още един-двама футболисти – централен защитник и крило.

Първата контрола на хасковлии ще е на 19 януари срещу „Арда“ (Кърджали) в Момчилград. Следват проверки със Созопол – на 23 януари, Свиленград – 26 януари и Любимец – 2 февруари. Ще се търсят съперници за още две контроли преди подновяването на първенството на 23 февруари, когато Хасково гостува на Съединение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button