Хасково

21-годишен обра такси в квартал „Орфей“, откраднаха 20 касетки с авточасти

21-годишен хасковлия е арестуван за кражба в областния град, съобщават от полицията.

Младежът задигнал монетника на паркирано и оставено отключено такси в квартал „Орфей“, съдържащ около 40 лв. Парите вече са иззети с протокол.

36-годишен димитровградчанин също е задържан за кражба. Мъжът, познайник на полицията, откраднал външен водопроводен кран и водомер от района на Автопазара в Димитровград, служещи за водозахранване на заведение. След подадения сигнал, по горещи следи е задържан до 24 часа. Той признал за деянията си и върнал вещите.

Кражба на 100 лв. от дом е извършена през денонощието в Хасково. Парите са откраднати след изкъртване на дървена входна врата на жилище на улица „Мургаш“. Кражба е извършена и в Свиленград. Неизвестен извършител е разбил желязната врата на гараж на улица „Васил Друмев“ и е задигнал 20 касетки с авточасти втора употреба.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button