Хасково

Монтират модерното художествено осветление за над 200 000 лв. в „Заря“

Модерното художествено осветление за над 215 000 лв. без ДДС вече се монтира на сцената на хасковското читалище „Заря“.

От фирмата, която го монтира, обясниха пред Haskovo.info, че осветлението е стандартно за театри и читалища, има и халогенно топло осветление. Осветителните тела са италиански с хубава оптика, съчетано със съвременни системи за интелигентно осветление. Червеното, зеленото и синьото се смесват и се получават хиляди цветове. Има и съвременен пулт за управление.

Осветление

Осветлението ще бъде монтирано до дни, след което ще има обучение на екипа на читалището и проби. Поставено е и новото звукотехническо оборудване за 48 835 лв. Финансирането е по програмата за Трансгранично сътрудничество Гърция-България, като е предвидена и мултимедия за театър „Иван Димов“ за 34 600 лв.

Осветление

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Янко Митев
Янко Митев
25.01.2019 16:24 16:24

Е това е новина която ме стопли! Честито на читалището и най вече на тия които ще ползват художествените средства.Сега вече могат да се правят интересни неща!

Back to top button