Хасково

Станислав Дечев оглави общинската структура на ГЕРБ в Хасково

Областният управител Станислав Дечев е новият общински ръководител на ГЕРБ в Хасково. Той наследява на поста народният представител Евгения Ангелова.

Рокадата е станала преди Нова година. На отчетно-изборно събрание са били номинирани трима кандидати за общински ръководител. Сред тях е била и Ангелова, която вече има два мандата на поста. В крайна сметка Изпълнителната комисия на ГЕРБ в София е определила Дечев за общински ръководител.

Сменени са и част от членовете, както и организационният секретар – на мястото на Митко Полихронов е Милена Трендафилова.

Сега предстои да се проведат събрания, на които да бъдат номинирани кандидати за евродепутати. Тяхното утвърждаване отново ще стане в София.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Има ли контрол
Има ли контрол
25.01.2019 20:28 20:28

Хайахсаха

Шефа
Шефа
26.01.2019 12:37 12:37

Станчо Тъпото за кмент ?? Вие трябва да се шегувате. Този човек не може да говори и няма качества да работи с хора. Дори и мангалите няма да гласуват за него.

Анонимен
Анонимен
26.01.2019 14:06 14:06

Гербаджии смотани

флейтата
флейтата
26.01.2019 16:09 16:09

Станко Дечев красавеца и разбира се най ,,умния,, на когото съм свирила. ОТ ДУХОВАТА СЕКСИЯ ,демек духовата секция

Back to top button