Хасково

Хванаха хасковлия да шофира камион с 3.35 промила алкохол

Двама мъже са задържани за шофиране в нетрезво състояние в управленията в Хасково и Харманли, съобщават от пресцентъра на полицията.

Единият на 39 г. от областния град е хванат да шофира край село Поляново товарен Мерцедес, собственост на фирма. Дрегерът отчел наличие на 3.35 промила алкохол.

С мярка на задържане до 24 часа е бил и 27-годишен младеж от областния град. Той е заловен на улица „Банска“ да управлява Фолксваген след употреба на канабис, амфетамин и метаамфетамин.

40-годишен водач от село Плевун е заловен да шофира товарен автомобил Зил с чужди регистрационни табели. Шофьорът не притежава свидетелство за правоуправление. За същото деяние е регистрирано производство и в Димитровград срещу 68-годишен мъж, хванат с товарен Форд. 48-годишен жител на Девин е спрян в село Долно Белево с АТВ без регистрационни табели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button