Спорт

„Раковски“ стартира срещу ЦСКА за Купата на България, чакат Данчо Лазаров за мача с „Левски“ в събота

ЦСКА ще е първият съперник на „Раковски“ (Димитровград) в турнира за Купата на България при жените, съобщиха за Haskovo.info от волейболната федерация.

Двата тима ще се изправят един срещу друг в 1/4-финален плейоф на разменено гостуване. Срещите ще са на 13 и 27 февруари. Победителите от четвъртфиналите ще оформят финална четворка, която ще играе за трофея на 13 и 14 април. Четирите отбора, които са се класирали ще могат да кандидатстват за домакинството на надпреварата.

Иначе, тази събота „Раковски“ приема „Левски“ (София) в решителен сблъсък за третото място в шампионата. Срещата е от 17 часа в спортна зала „Младост“, като в Димитровград се очаква и президентът на федерацията Данчо Лазаров. Волейболистките на „Раковски“ са с приповдигнато настроение след разгромната победа над ЦСКА с 3:0 преди седмица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button