Регион

Спипаха ментета на Неделния пазар и дрога в региона

Ментета са иззели криминалисти в Димитровград, съобщават от полицията.

На 1 февруари те са проверили маса на Неделен пазар в града. В момент на продажба са открити 78 артикула с надписи на запазена търговска марка без разрешението на правопритежателя. 41-годишната собственичка от Димитровград е предала с протокол на разследващите блузите и суичърите.

Безакцизен тютюн и марихуана са иззели хасковските териториални полицаи. Вчера при операция в село Криво поле е проверен дом, собственост на 48-годишен мъж. В жилището е открит 6 кг. нарязан тютюн без бандерол. В една от стаите, обитавана от 28-годишен младеж са открити 5 сгъвки марихуана с тегло 5 грама. Още 380 къса цигари без бандерол са конфискувани от полицаи от участъка в село Стамболово. Те са открити при проверка на лек автомобил БМВ, управляван от 45-годишен хасковлия при разклона за село Пътниково.

Хасковските криминалисти пък са задържали двама мъже за съхранение на наркотик. При проверка на дом на улица „С. Стоянов“ в областния град са намерени 3 грама канабис, собственост на 32-годишен мъж. На 2 февруари в ареста е бил и 21-годишен младеж от село Каснаково, който бил проверен като пътник в автомобил Опел. Той признал, че откритите в колата 2 грама „пико“ са негови. Униформените проверили 20-годишния водач от село Клокотница с орален тест, чиято скала отчела употреба на метаамфетамин.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Мустака79
Мустака79
04.02.2019 22:51 22:51

Ааа така изгоря рязаното копеле малко им е на тия лапета смешни взели по два хапа и са голяма работа вече кой ли ще е следващия убитак дето ще спи в ареста хахаха

Back to top button