Хасково

Агресивният питбул, нападнал петима хасковлии, остава затворен в приюта

Агресивният питбул, който снощи нахапа петима минувачи на улица „Искър“ в Хасково, остава затворен в кучешкия приют край областния град. Той ще остане там до изясняване на случая, съобщи за Haskovo.info управителят на приюта Тодор Тодоров.

Той каза, че екип от приюта е заловил снощи опасното животно. До пристигането им мъж е изстрелял стреличка с упойка по питбула, но не било ясно дали е уцелен. Кучето е било вкарано във вход и там е упоено с две стрели от ловците на приюта.

Тази сутрин питбулът е излязъл напълно от упойките, дори е опитал от сложената му храна. Животното ръмжи при приближаването на хора.

Питбул

Тодоров каза, че подобни агресивни породи трябва задължително да се извеждат с намордник. Сега предстои да се провери дали кучето е регистрирано и дали са му извършени задължителни ваксинации. Отделно, от полицията също разследват инцидента. Най-вероятно ще има санкция за собствениците на питбула. Изчаква се дали някой от пострадалите ще подаде жалба, защото все още не са го направили. За питбула се грижи възрастна жена, защото внукът й е заминал за Англия.

Haskovo.info припомня, че снощи животното е било пуснато свободно на улицата. По все още неясни причини то е започнало да напада минувачите, като има данни поне за петима пострадали. По-тежко бяха ранени мъж и жена, които са с дълбоки рани по краката и бяха обработени в хасковската болница. След нападението по улицата още личаха следи от кръв.

Питбул нападна петима в Хасково, мъж и жена с шевове

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

9 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
09.02.2019 12:46 12:46

В затвора собственика. Веднага. Да иба изметта им кучешкопоклонническа да иба

МАКС
МАКС
09.02.2019 14:53 14:53

Кучета ми хапе точно такива хора ( не човеци, две различни неща са), като тебе, обича и да им опикава краката !

Глутници
Глутници
09.02.2019 15:55 15:55

Кучкарите са най-нетолерантната измет в света. Любимците им осират, опикават и хапят, но те винаги намират оправдание. Все някой друг бил виновен.

1488
1488
09.02.2019 20:07 20:07
Отговор до  Глутници

а такива като теб са най ненужните на света комплексари нещастниииии!!!!!!!

Dzakardo
Dzakardo
09.02.2019 22:07 22:07
Отговор до  1488

Много ярост в теб драги .
Сэщият си като питбула.
Желаете само права без задължения,как нямаш капка жал за петимата нахапани невинни хора.
Нещастник!!!!!

Snipi
Snipi
10.02.2019 6:58 6:58

Колко хора трябва още да бъдат нахапани за да изчезнат тези вирусуносители от пътищата?Ами то има цели глутници по кварталите, ако нападнат някой, спокойно може да го изядът

Кучкарка
Кучкарка
10.02.2019 8:35 8:35

Надявам се този път да бъде наложена административна санкция на „Англичанина“ и майка му!!!! Да пуснеш пит да се разхожда сам е същото като да излезеш навън с пушка и да стреляш наволя по всичко…. Кучето не е виновно, виновна е българската безотговорна измет!!!! И сто на сто не е кастрирано и има вероятност да е заплодило някое бездомниче и на пролет питоподобни бездомничета в района!!!! На повечето българи не бива да им се дава да гледат кучета!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Пол
Пол
10.02.2019 16:15 16:15

Не кучето,а хората са нападнали него.То е невинно.Така говорят всички,които имат кучета.Къде е намордника,къде са хората на които плащаме заплатите,за да си вършат работата?

Sченге
Sченге
10.02.2019 19:27 19:27

С нещо е предизвикан…
А иначе и ПИНЧЕРЪТ при самозащита хапе…
Така че престанете,това правителство хапе така народа БЪЛГАРСКИ че почти не останаха хора в БГ.
Защо не протестирате за това?

Back to top button