Любопитно

Невъзможна любов сред хаос и революции на сцената на хасковския театър

В началото на миналия век Балканите се разтърсват от преломни събития. Цари хаос, избухват революции, а сред драматични обрати и съдбовни срещи – една невъзможна любов.

Това е накратко сюжетът на премиерата на хасковския театър „Балканът не е мъртъв“, която зрителите могат да видят тази вечер от 19 часа.

„Любовта е смисълът. Тя превъзмогва всяка една граница в нашия свят“, каза днес режисьорът Стефан Зарев. Той допълни, че много рядко се случва толкова много млади артисти да участват в едно представление.

Сценографията е на Цецка Ивайлова и Александра Кочоска, музиката е дело на Георги Георгиев. В постановката участват Анатолий Ставрев, Галина Иванова, Делян Илиев, Димитър Атанасов, Димитър Димитров, Добриела Попова, Иванка Шекерова, Калин Пачеръзки, Катерина Стоянова, Мария Панайотова, Николай Петров, Петър Влайков, Радослав Владимиров.

Автор на пиесата е македонският драматург Деян Дуковски, който вече е в Хасково и ще бъде на премиерата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button