Хасково

Много от дизайнерските дроги не се засичат от тестовете на КАТ

Много от видовете дизайнерска дрога не се засичат от сегашните тестове на Пътна полиция, заяви за Haskovo.info д-р Иван Добринов от психиатричната болница в Раднево.

Наскоро от Хасковския окръжен съд алармираха, че рязко са скочили делата срещу младежи за шофиране след употреба на наркотици. Съдиите казаха, че предстоият лекции пред ученици на тема наркотиците. Само за миналата година в региона са арестувани 114 дрогирани шофьори, като повечето са младежи. Д-р Добринов допълни, че марихуаната остава по-дълго в организма и може да бъде засечена от тестовете на КАТ след няколко дни.

Специалистът изнесе лекция на тема „Превенция срещу употребата на наркотични вещества. Престъпления, извършвани от наркозависими лица“ пред ученици от хасковската ПГТ „Александър Паскалев“. С лекцията за пета поредна година стартира образователната програма на хасковския съд и прокуратура „Съдебната власт – информиран избор и гражданско доверие. Отворени съдилища и прокуратури“ с партньор гимназията по туризъм.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Информация за?
Информация за?
13.02.2019 16:25 16:25

Това си е чиста реклама на „дизайнерската дрога“. Останалият пълнеж в статията, едва ли някой го е чел.

Анонимен
Анонимен
13.02.2019 17:35 17:35

НАЛИ ИСКАХТЕ КАПИТАЛИЗЪМ. ЕТО. ЕДНИ ПЕЧЕЛЯТ ПАРИ. ДРУГИ ГУБЯТ ДЕЦАТА СИ. ТОВА Е КАПИТАЛИЗМА. А НЕ КАКТО ВИ ГО ПРЕДСТАВЯХА АМЕРИКАНСКИТЕ ФИЛМИ -ЛЕЖИШ СИ В БАСЕЙНА И ТИ СЛУГУВАТ

Back to top button