Хасково

Гръцки Ситроен се заби в хасковски Мерцедес на детелината на „Орфей“

Грък със Ситроен се блъсна в хасковски Мерцедес на станалото емблематично с честите инциденти съоръжение в началото на Хасково до квартал „Орфей“.

Детелината там на пръв поглед прилича на кръгово, но всъщност не е и поради тази причина често стават катастрофи. Този път ударът обаче не е заради сбъркана представа за вида на кръстовището.

Гръцкият Ситроен е идвал по бул. „Васил Левски“ и на изхода към детелината се е блъснал странично в Мерцедеса, който пътувал в посока Димитровград. Вероятно шофьорът е е видял знака преди завоя, който указва, че няма предимство.

Пострадали при инцидента няма.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
хасковлия
хасковлия
13.02.2019 20:09 20:09

То пък едно кръгово, да ти умре коня, организирано по социалистически. На никой от фуражките не им пука, те само си пишат актове и толкова, колкото повече инциденти, толково повече глоби и точка!!!

Анонимен
Анонимен
13.02.2019 23:43 23:43

Тази детелина е много проблемна за хората, което не я познават. Мислят я за кръгово, а тя не е. Да не говорим, че шофьорите напоследък идея си нямат какво се прави зад волана.

Разбирач
Разбирач
14.02.2019 13:47 13:47

Има си указателни знаци,шофирането не е за малоумници.

Back to top button