Спорт

„Раковски“ спаси два мачбола и сломи ЦСКА с 3:2 за Купата

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) изиграха пореден инфарктен петгеймов домакински мач. В първа четвъртфинална среща за Купата на България домакините пречупиха ЦСКА с 3:2.

Срещата започна повече от добре за „Раковски“, който с лекота поведе с 2:0 след 25:16 и 25:18. „Червените“ обаче се върнаха в срещата след 15:25, а волейболистките на „Раковски“ пропуснаха да затворят мача и отстъпиха в четвъртия гейм, в който водеха, с 23:25. В петата част ЦСКА поведе с 11:6 и някои вече виждаха как домакините ще бъдат обърнати, както в шампионатния мач с „Левски“ (София). Момичетата на треньора Габриела Айшинова не се отказваха и успяха да отразят два мачбола при 12:14, за да спечелят с 16:14 за радост на своите верни фенове.

Волейбол

След мача волейболистките носеха на ръце разпределителката Виктория Ангелова, чиято бе финалната победна серия на начален удар. На въпрос на Haskovo.info, защо във втори домакински мач се допускат колебания от 2:0, подвластна още на емоциите след срещата Айшинова отговори с лаконичното „Защото сме хора“.

Волейбол

Срещата реванш в София е на 27 февруари. Тази събота от 17 часа в димитровградската спортна зала „Младост“ е срещата за първенство срещу „Казанлък“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button