Хасково

Поредна авария остави без вода квартали в Хасково

За поредна авария и квартали без вода в Хасково съобщават от ВиК.

Този път повредата е на главен водопровод на улица „Гоце Делчев“ 24-30. Нарушено е водоснабдяването в кварталите „Овчарски“, „Македонски“, „Хисаря“ и „Младежки хълм“. Водата е спряна от 8 часа, като се очаква аварията да бъде отстранена до края на деня.

Haskovo.info припомня, че в сряда заради друга авария три от тези квартали също бяха без вода.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

5 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някой
някой
15.02.2019 11:14 11:14

Толкова ви е качествена ВиК инсталацията на града, че нямам думи… През ден хората остават без вода, а после плащат луди пари за сметки. Пълно безобразие!

гхг
гхг
15.02.2019 20:09 20:09

тия некадърници от ВиК пак спяха водата

Tonich
Tonich
16.02.2019 8:35 8:35

Нищо не е отстранено да края на петъчният ден…. В събота заран пак няма вода . Какви хора сте, как може да оставите гражданите цял ден без вода, не стига, че е най скъпата, с уран и половината менделеева таблица ?
Долу герб !

Боряна
Боряна
16.02.2019 8:55 8:55

Достъпът до чиста питейна вода и санитарни съоръжения бяха признати за едно от правата на човека от Общото събрание на ООН след повече от 15 години дебати по въпроса.

В резолюцията одобрена от Общото събрание на организацията се уточнява, че 884 милиона души по света нямат достъп до качествена питейна вода. Около 2 милиона души умират всяка година от болести, причинени от негодна за пиене вода и липсата на санитарни инсталации.

В текста се казва, че „правото на достъп до чиста питейна вода и санитарни съоръжения е човешко право от съществено значение за пълноценен живот“.

Това означава, че нашите права са нарушени от момента, в който обявиха водата за негодна за пиене, но ние продължаваме да я плащаме като питейна, а не като за битови нужди.

ГРОБ да имате да кажете нещо по въпроса????

Дядо Бахър
Дядо Бахър
16.02.2019 9:03 9:03

ПОРЕДНОТО ИЗДЕВАТЕЛСТВО НА ВИК ! ВТОРИ ДЕН БЕЗ ВОДА, Я СЕ ОПИТАЙТЕ ДА СЕ СВЪРЖЕТЕ С НЯКОЙ ДЕЖУРЕН, ТЕЛЕФОНА Е 038 50 16 14 НА НЕГО ОТГОВАРЯ ЗАПИСАН ЖЕНСКИ ГЛАС, КОЙТО ВИ ПРЕДЛАГА АКО ИМА АВАРИЯ ДА НАТИСНЕТЕ 1, НАТИСКАТЕ И НИЩО, НЯМА ВРЪЗКА, ЕДИН ВИД И ДА ИМАТЕ И ДА НЯМАТЕ ВОДА В КРАЯ НА МЕСЕЦА ЩЕ СИ ПЛАТИТЕ УРАНОВАТА ВОДА! ДА ЖИВЕЙ МРЪСОТИЯТА, ДОЛУ РЗИ!

Back to top button