Хасково

Искат авансово 200 000 лв. за изграждането на Център за психично болни в Хасково

В Хасково ще се изгражда Център за грижа за лица с психични разстройства, а кметът Добри Беливанов вече иска от общинския съвет разрешение за авансово плащане.

На 11 ноември миналата година от общината са сключили договор за безвъзмездна финансова помощ по Оперативна програма „Региони в растеж“. В изпълнение на проекта ще се проектира, изгражда и оборудва центърът. Стойността на проекта е 569 591 лв. с ДДС – 100% безвъзмездна финансова помощ.

Бенефициентът има право на авансово плащане по проекта в размер на 199 357 лв., което е 35% от стойността на договора, платим след като се представи на Управляващия орган на програмата запис на заповед или банкова гаранция по образец, както и решение на общинския съвет, с което се разрешава поемане на задължението.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
РИВИЕРА БЕЛУЧИ
РИВИЕРА БЕЛУЧИ
16.02.2019 21:37 21:37

По скоро да се направи град за нормални хора и да знаем,къде да се заселим ,защото тук вече,хората от тази държава не са добре никак си.Хронично нарушение по психиката на маса хора. За физически недъзи,допълнително извън по природа не ми се споменава,но това,толкова не буди опасност спрямо шизофренията по трасета!Господ да ни пази и малкото нормални останали.Сега и лудница,ха,ха,ми тя една,хич не е достатъчна,положението е мн.сериозно от малки,че до големи….Незнаем,къде ще ги побирате!!!

Back to top button