Хасково

31-годишен обра 4 жилища за два дни в Хасково

31-годишен хасковлия е задържан за серия кражби, съобщават от полицията.

За два дни той успял да задигне 2 велосипеда и 5 чифта маратонки от 4 жилища в блок в квартал „Орфей“. Познайникът на полицията е бил задържан до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 15 февруари в харманлийския арест също за кражби са били задържани мъж на 17 г. от Алжир и жена на 30 г. от Харманли. Първият е откраднал портмоне от мъж в хранителен магазин, в което имало 390 лева, а жената задигнала мобилен телефон от търговски обект в града. След залавянето им двамата предали откраднатото.

На същата дата в димитровградската полиция бил доведен за кражба и 55-годишен жител на село Ябълково. Той успял да открадне домакински вещи и електроуреди от къща в селото, след като счупил прозореца на входната й врата. Откраднатите вещи и уреди са върнати.

80-годишен мъж от село Долно Големанци пък се е оплакал от дома му. Той обяснил, че на 16 февруари в къщата си бил посетен от две жени под предлог, че изкупуват стари часовници. След като си тръгнали, старецът установил липса на 300 лева, които били оставени под възглавницата на леглото му.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button