Регион

Спипаха контрабанда на границата и фалшива козметика в центъра на Хасково

Забранени за внасяне продукти в страната са иззети при проверка от икономическите полицаи съвместно с колегите им от полицията в Свиленград, съобщават от областната дирекция на МВР.

Вчера на митнически пункт „Капитан Андреево“ е спрян за проверка лек автомобил Фолксваген, шофиран от 61-годишен свиленградчанин. В колата е пътувал и негов съгражданин на 63 г. В колата са намерени 480 къса безакцизни цигари, 10 литра препарат за растителна защита и 30 кг. пилешки продукти. На водача е съставен акт за цигарите без бандерол, а месото е иззето от служители на БАБХ с протокол. На пътника също е съставен акт за установените бутилки с препарати. Колата е задържана на митническия пункт да заплащане на наложените глоби.

Ментета са иззели хасковските униформени. Съвместно с икономическите полицаи те са проверили два търговски обекта в областния град на улица „Варна“ и площад „Свобода“. Намерени са общо 1100 козметични артикула с лого на защитени търговски марки. Козметиката е предадена с протокол от собственичката на обектите.

По същото време полицаи от димитровградското управление са проверили 69-годишна жена. В чантата й е намерен полиетиленов плик с половин килограм тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button