Хасково

Стягат ново протестно автошествие за по-добър живот в Хасково

Ново протестно автошествие ще се проведе в събота в Хасково. От общината съобщиха за Haskovo.info, че има подадено уведомление за протест от 14:30 до 16 часа.

Както миналата събота протестиращите ще се събират на паркиинга до стадион „Хасково“. След това те ще обиколят областния град по големите булеварди.

Хората настояват за увеличаване на доходите и стандарта на живот. Те са за намаляване на данъците, цените на ток, вода, парно, лекарства, гориво и всички жизнено необходими стоки. Протестиращите са за увеличаване на минималния размер на пенсиите и увеличаване на детските надбавки.

Искат още стимулиране и данъчно облекчение за малкия и среден бизнес. Пряко участие на гражданите при осъществяването на държавната и местна власт чрез референдуми.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

8 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
08.03.2019 16:29 16:29

Българина спи робски сън

трябва да има нов народен съд. И ЩЕ ИМА
трябва да има нов народен съд. И ЩЕ ИМА
08.03.2019 19:11 19:11

Българина така и не проумя ,че най -голямото зло това е ЕС. Работим в западни заводи за африкански заплати. Хляба в тях и ножа в тях. Ще ви отрежат колкото поискат. Унищожихме си производството щото сме тъпаци и продажници. Положението сега е безнадежно. Иначе като си пуснем телевизора хвърчат шарени пилета. Наивниците зяпат и се радват на “ БЛАГОПОЛУЧИЕТО “ . Само , че като си бръкнат в джоба вместо пари се хващат за хуя.

Боци
Боци
09.03.2019 12:14 12:14

Ти се радвай,че го има ЕС,щото ако не бяхме в ЕС,толкова щеше да си гладен ,че паркета във вас щеше да го гризкаш като вафли……Я бягай да пасеш козите бе помияр…тая тема с ЕС не е за празната ти чугунена чутура….Жалка отрепка.

Анонимен
Анонимен
09.03.2019 14:02 14:02

Боци. Кучко соросоидна. Ти се жертва на телевизиите. На тяхната измама. Боци . Това което ти го говорят някой го пише. Ха познай кой го пише дудук соросоиден. Банките изнасят. Хранителните вериги изнасят. Застрахователите изнасят. Златодолиба изнасят. Отвсякъде пари се изнасят курво долна. И ти ми говориш че има за ядене благодарение на педерастите в ес. Ти си болен соросоиден капут

Боци
Боци
09.03.2019 15:31 15:31

Абе,педал атрофирал!… От коя кирпичена губерния драскаш? Страхлив червен руски боклук! С рубли ли ти плащат азиатаските нищожества , или с „пара“ ? Сребърник? Ха-ха-ха….. Какъв зъл дръглив нещастник!
-вероятно си облъчен жестоко от „братската“ пропаганда…..По-често си слагай студени компреси,че ще се възпалиш!..Разпран задник…Бягай в гетото при мургавите си пратя да ти рендосват калната вена възпалена бе чогун пропаднал!!
Ха ха ха

Анонимен
Анонимен
09.03.2019 15:35 15:35

Като прочета – руски боклек и разборам ,че си имам работа с русофоб. Има два варианта. Помак или евреин си. Русофобията е болест соросоиден помияр. Ще ти троша кратуната. Рано или късно.

Боци
Боци
09.03.2019 15:51 15:51

Внимавай кво си пожелаваш,за да не вземе да ти се сбъдне,щото няколко като теб още заекват…..Може и да ми строшиш оная работа с голия си задник.Ха ха ха ..Педал!

Идиот патриот
Идиот патриот
11.03.2019 16:36 16:36

Браво Боци мнооГо си умен продължавай да ръсиш мозък .Кефят ме хора като теб .Само с хора като теб Булгаристан ще се оправи радвам се че Ви има че да може на простолюдието да му се отворят очите що то ние сме тъпи и глупави и трябва като овце да ни се покажи правилния път . Напред след Боци той е бъдещето показва мускули развява хуйове а в главата бръмбър и то куц . Жал ме е за хора като теб пълни с дълбокомислие

Back to top button