Хасково

Бял пикап блъсна Фиат с две момичета в Хасково и избяга

Бял пикап е блъснал тази вечер лек автомобил Фиат на кръстовището пред Първа поликлиника в Хасково и е избягал от местопроизшествието.

Инцидентът стана малко след 19 часа. Във Фиата са били две момичета, като едното е откарано с линейка в болницата с болки в рамото.

Катастрофа

Шофьорката на Фиата разказа пред Haskovo.info, че са идвали по булевард „Освобождение“, когато са били засечени от пикапа, движещ се по булевард „България“. Лявата врата на леката кола е изкривена. След катастрофата белият автомобил потеглил и не изчакал идването на КАТ.

На място са полицаите за изясняване на случая. За издирването на виновния шофьор най-вероятно ще бъдат използвани записи от камерите за видеонаблюдение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
асхфй
асхфй
08.03.2019 20:10 20:10

Колата беше на лафката до първа.Бяла дачия докер хасковски номер х..77ка първите две не помня..и не беше избягала,поне когато минах аз

Ричи
Ричи
10.03.2019 7:52 7:52

Избяга но полицаите го откриха след 30 мин.водача се казва Петю и работи във Виваком до Версай,не му беше взета проба за алкохол тъй като е напуснал произшествието ,според мен си беше пиян или дрогиран държеше се много неадекватно.Ама такива са тъпите закони.

Виваком
Виваком
12.03.2019 0:03 0:03

Той по принцип се държи неадекватно

Back to top button