Любопитно

Илка Александрова представя с концерт новия си албум „Щастието“

За пръв път на международния ден на щастието – 20 март ще се презентира песен и албум със заглавие „Щастието“. Това подготвя любимата певица на поколения българи Илка Александрова, която на 20 март в Студио 5 на НДК от 19 часа е поканила много гости, приятели, колеги, почитатели, за да презентира своите 10 песни от новия албум.

За първи път копия от дискове на албума ще бъдат предоставени на публиката в деня на презентацията, на специален щанд във фоайето на залата. Певицата с красив и благороден тембър се радва на огромна обич и признание сред меломаните на нейните уникални авторски песни, на които тя е създател, както за текста, така и за музиката. За аранжимента на песните изпълнителката се е доверила на виртуозния музикант акордеонист Райко Севов. Песента „Щастието“ се превърна в хит, броени часове след телевизионната премиера. „Това е най-зрялото и красиво нещо, което съм правила за хората и мен самата чрез музиката“, казва певицата.

Публиката няма да бъде лишена и от популярните и обичани хитове, които певицата ще изпълни за всички гости, като „Търновска царица“, „Прочу се Дана Юрдана“, „Танцувай Пагане“, „Армаган ти нося“. Концертът, както обикновено ще се представи на живо с бенд от талантливи музиканти, с които певицата осъществява своите записи и концертни изяви. Събитието е уникално по своя замисъл и идея и интересът към презентацията е изключително голям.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Драганов
Драганов
16.03.2019 23:50 23:50

Успехи,страхотна певица е!

Back to top button