Хасково

Месец след протестите започна асфалтирането на улица „Пещера“ в Хасково

Започна асфалтиране на хасковската улица „Пещера“, съобщават от общината.

С трошен камък и асфалт ще бъдат обновени около 400 метра от улицата. Други близо 400 метра ще бъдат чакълирани. По предварителни изчисления ремонтът е за над 90 000 лв.

Улицата е в в края на квартал „Хисаря“, голяма част от нея е в бивша вилна зона. Ремонтът е със средства на общината по сключен след обществена поръчка договор в края на миналата година за ремонт на улици в града.

Haskovo.info припомня, че на февруарската сесия на общинския съвет живещи на улицата протестираха и поискаха за пореден път „Пещера“ да бъде асфалтирана. Хората настояваха и за канализация.

В квартал „Каменни“ ще бъде асфалтирана улица „Етрополе“, както и булевард „България“ между „Стефан Стамболов“ и „Васил Левски“ и части от булевардите „Съединение“ и „Раковски“. В 17 села е приключило асфалтирането за над 500 000 лв., допълват от общината.

Асфалтиране

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ТТ
ТТ
18.03.2019 17:34 17:34

Защо след като е БИВША вилна зона не се асфалтира цялата улица?Ще кажа защо,защото не е в чертите на града,въпреки високите данъци, както и в другите БИВШИ ВИЛНИ зони,които сега се водят в чертите на града, ама само за данъците!

Back to top button