Хасково

Набират войници и матроси на борса в Хасково

Информационна кампания за популяризиране на военната професия на Министерството на отбраната „Бъди войник“ ще се проведе на 21 март в Хасково.

Домакини на събитието са 31 механизиран батальон, Военно окръжие Хасково и Военен клуб Хасково. В 16 ч. пред Бизнес центъра в града ще бъдат представени образци военна техника, въоръжение и оборудване на Сухопътните войски. На откриването на показа ще присъства командирът на 2 механизирана бригада бригаден генерал Костадин Кузмов и командирът на 31 механизиран батальон майор Светослав Годинов.

Пред Бизнес центъра ще бъде разкрита и Информационна борса за набиране на войници и матроси за Българската армия, където всеки ще може да получи информация за условията за кандидатстване за военна служба, професиите в Сухопътните войски, Военновъздушните и Военноморските сили, Силите за специални операции, Националната гвардейска част и Служба „Военна полиция“. На място ще може да се запознае и с предимствата на професия „войник“, както и с възможностите за личностно и професионално развитие във Въоръжените сили на България.

В 18:30 ч. в зала „Недялка Симеонова“ ще започне концертът на Представителния ансамбъл на Въоръжените сили и Гвардейския представителен духов оркестър. Със свои изпълнения ще участват фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“, клуб по спортни танци „Гранд“, Мажоретен състав „Хасково“. Входът за концерта е свободен.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
гей- демокрацията е за балами и шматки
гей- демокрацията е за балами и шматки
18.03.2019 22:42 22:42

Молете се на бога да не стане война ,че с тия клекопикаещите мамицата ни ще се разкатае. Първи ще избягат. Американците хубаво ни изработиха. Платена армия – да си изоставим наборната. На всичкото отгоре клекопикаещи които влизат там само зарази майчински

Tonich
Tonich
19.03.2019 8:32 8:32

Реших, вече, записвам се войник ! Имам две години стаж като варшавски млад сержант. Стрелял съм с карабина, калашник, ПП Шпагин,хврлял съм гранати, знам морза, облазвал ме е танк, скачал съм с парашут…. Вярно вече куцам, но съм по добре теоретически от днежните младежи, дето калашник не са виждали.

Дуду
Дуду
19.03.2019 11:10 11:10
Отговор до  Tonich

Сбирщина е това, не армия! Или нещо като гражданска защита… Вижте на сайта им какви са задачите…

Back to top button