Хасково

Затвориха част от булевард „България“ за асфалтиране, следва „Раковски“

Част от хасковския булевард „България“ е затворен заради асфалтиране.

Става въпрос за участъка от кръстовището с булевард „Васил Левски“ до това с булевард „Стефан Стамболов“. Има и временна организация за обществения транспорт. Работата тук започна вчера и трябва да приключи за три дни. Платното откъм стадион „Младост“ засега няма да се асфалтира, съобщиха за Haskovo.info от общината.

Асфалтиране

След това ще започне асфалтирането на платното на булевард „Раковски“ от табелата почти до кръговото движение на Веспрема. По-късно ще се ремонтира и булевард „България“ срещу Градската градина, където има големи дупки. Предстои ремонт и на булевард „Съединение“ до Автогарата. Ремонтите са за 700 000 лв., а обществената поръчка е проведена миналата година.

Както Haskovo.info писа, вчера започна асфалтирането на хасковската улица „Пещера“ в квартал „Хисаря“. Там преди месец имаше протести за асфалт и канализация. Ще бъде асфалтирана и улица „Етрополе“ в квартал „Каменни“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button