Спорт

„Раковски“ със сладка победа над ЦСКА, зарадваха топреализаторката Симона с торта

Волейболистките на „Раковски“ (Димитровград) постигнаха категорична победа като домакини над ЦСКА с 3:0 в решителна трета четвъртфинална среща от плейофите на женския шампионат.

Състезателките на треньора Габриела Айшинова не оставиха никакъв шанс на софиянки и се класираха за полуфиналите след 25:17, 25:16, 25:15. Домакините бяха подкрепени, както от своите верни привърженици, а така също и от шампионките от „Марица“ (Пловдив), които също бяха в трибуните на спортна зала „Младост“.

Волейбол

Симона Николова стана най-резултатна в срещата с 16 точки, а Станислава Костадинова и Емилета Рачева отбелязаха по 12 т. След края на мача Симона беше зарадвана с торта от хасковлията Слави Христов.

Волейбол

„Върнахме си на ЦСКА за онова което загубихме в София. Това е победа и за лично удоволствие. Предстои ни тежък противник в лицето на „Марица“. Ние трябва да покажем най-доброто от себе си“, коментира за Haskovo.info Айшинова.

Първата полуфинална среща с „Марица“ е в четвъртък в Пловдив, а втората е в понеделник в Димитровград.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button