Регион

Хванаха стюард на автобус с хиляди таблетки, гелове и спрейове за полова мощ

Десетки хиляди таблетки, гелове и спрейове за повишаване на потентността са задържали митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Контрабандните стимулиращи продукти са открити при проверка на български автобус. Стюардът на автобуса декларирал пред митничарите, че пренася четири кашона с козметични кремове. Превозното средство е селектирано за щателна митническа проверка, при която в кашоните, вместо декларираната стока, са открити 5 725 блистера с близо 28 000 таблетки лекарствени продукти с наименования „Vexga hard“, „Viagra“, „Vegal extra“, „Gergedan“, „Lady Era“, както и 960 опаковки с гелове, спрейове за орална и външна употреба, с надписи „Kamagra“, „Fullaxs“, „Gergedan special spray“. По състав лекарствените продукти са от типа на стимулантите за потентност.

В обяснението си пред митничарите стюардът е посочил, че кашоните са му предоставени в Истанбул, за да ги пренесе до България и не е проверил съдържанието им. Лекарствените продукти са задържани.

Хапчета

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
о
о
20.03.2019 14:29 14:29

Мъка за половите атлети. Милиони оргазми дадоха фира.

Bai hu i
Bai hu i
20.03.2019 16:27 16:27

За лична употреба са… 😀

Back to top button