Хасково

Кака Снежка черпи със сладолед за рождения си ден

РожденничкатаДецата от дом „Асен Златаров“ изненадаха известната хасковлийка Снежана Гарабед по повод рождения й ден. С песни и танци малчуганите и техните възпитатели изказаха благодарността си към най-голямата си дарителка

„Тази жена е майка на всички деца в дома, тя е част от нашия колектив и благодарение на нея са реализирани около 80% от даренията, дошли при нас“, каза директорът на институцията Невена Желязкова. Тя пожела на рожденичката здраве, дръзновение и да продължава да събира обичта на хората.

Ако ги няма дарителите и мен няма да ме има„, бе категорична Снежана Гарабед, която вече 15 години заедно с хасковлии и големите им сърца изпълнява своята мисия. И днес не пропусна да зарадва децата от дома. За рожденния си ден тя ги почерпи със сладкиши и сладолед.

Снежана Гарабед и Невена Желязкова Всички изпяха песента на Мая Неикова

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Марияна
Марияна
18.08.2010 9:46 9:46

Снежка е невероятна жена и майка на толкова деца.
Господ Бог и Света Богородица да и дават живот и здраве да продължава мисията си която и е отредена
именно от Бога.

tsveti1205
tsveti1205
18.08.2010 13:25 13:25

tq naistina e 4ovek dostoen za potdarjanie

Back to top button