Видео

 • РегионКонтрабанда

  Откриха 18 тона препарати за растителна защита и хиляди памперси в камион на границата – ВИДЕО

  Над 18 тона контрабандни препарати за растителна защита са открити на ГКПП „Капитан Андреево“ при проверка на влизащ в страната от Турция български камион, съобщават от Агенция „Митници“.

 • Регион
  Ограда

  МВР показа компрометираната ограда по границата с Турция – ВИДЕО

  От МВР разпространиха видео за състоянието на оградата по българо-турската граница. Тя е с дължина над 235 км, като 44.4 км са на територията на Хасковска област, където също има съборени участъци, за които Haskovo.info писа.

 • Хасково
  Авария

  Шефът на ВиК – Хасково: До сутринта ще отстраним аварията и ще пуснем водата – ВИДЕО

  „Обещавам в най-кратки срокове да отстраним аварията и да пуснем водата. За да сме максимално обективни ще кажа, че това ще стане до сутринта, до 12 часа“, съобщи новият управител на ВиК – Хасково Борис Бусаров.

 • РегионВалута

  Крият близо половин милион евро в хладилник и арматурното табло на камион – ВИДЕО

  Недекларирани 422 580 евро са открити при проверка на товарен автомобил на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

 • РегионЗлато

  Намериха над 2 кг. златни накити в камион на границата – ВИДЕО

  Над 2 кг. златни накити са открити при проверка на товарен автомобил на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

 • Хасково
  Катастрофа

  Вижте как пожарникари спасяват пострадали при катастрофи – ВИДЕО

  Хасковските пожарникари са спасили пострадали при 27 катастрофи от началото на годината в региона. Над 2 пъти и половина са се увеличи тежките катастрофи – през цялата 2020 г. те са били 11.

 • РегионЦигари

  Крият 7 190 кутии контрабандни цигари в мебели – ВИДЕО

  Контрабандни цигари, укрити под тапицерията на мебели, откриха митничарите на ГКПП „Капитан Андреево“ при проверка на камион, влизащ от Турция, съобщават от Агенция „Митници“.

 • Хасково
  Първа поликлиника

  От понеделник COVID-зона в Първа поликлиника в Хасково – ВИДЕО

  От понеделник в Първа поликлиника в Хасково ще заработи COVID-зона за пациенти с коронавирус, обявиха на пресконференция в общината. Вече е подписан анекс със Здравната каса за нейното финансиране.

 • Любопитно
  Заря

  Видео на деня: Честит празник, Хасково!

  По традиция Хасково изпрати 8 септември с празнична заря. Точно в 22:30 от Спортна площадка „Спартак“ започнаха фойорверките за деня на града.  Тази година заради противоепидемичните мерки всички концерти бяха отменени.

 • Хасково
  Празник

  Честит празник, Хасково! Литургия, почетни граждани и заря в програмата – ВИДЕО

  8 септември – Рождество на Пресвета Богородица се чества като празник на Хасково от 1993 г. с решение на общинския съвет.

Back to top button