Хасково

Иван Петров: Галерия пише за силните хора в ГЕРБ

Иван ПетровВестник „Галерия“ пише за силните хора в ГЕРБ – тези, които са на възлови позиции – така депутатът Иван Петров коментира водещата статията на изданието от четвъртък. В нея той бе определен за личния касиер на Бойко Борисов, който контролира контрабандата на турската граница. 

„Нямах никакво намерение да коментирам тази статия, но все пак съм публична личност„, каза днес пред журналисти бившият директор на областната дирекция на МВР. Нападат ме, защото участвам в две важни комисии в Народното събрание – по вътрешна сигурност и обществен ред и за контрол на Държавна агенция „Национална сигурност“. При обсъжданията в тях сме имали противоречия с Алексей Петров и Яне Янев. „Дразни ме факта, че хора които не разбират от материята витаят и вегетират в публичното пространство“, коментира Иван Петров.

Статията във вестник Галерия В статията във вестник „Галерия“ бе написано, че хасковският депутат от ГЕРБ бил близък с Иван Тодоров – Доктора. „Аз не го познавам“, заяви Петров. „Вярно е, че съм влизал в дома като млад оперативен работник в полицията, тъй като трябваше да се направи обиск. Тогава Доктора търгуваше с дънки и беше студент по Медицина. Дори тогава него го нямаше в къщи. Там бяха съпругата му и малкото им дете“, обясни Петров.

По повод приложената в статията докладна записка от 2001 година, в който Иван Петров е посочен за човек на контрабандистите в РДВР – Хасково  депутатът каза, че тогава е била назначена „комплексна проверка от 30 души от Инспектората“, които не са констатирали нередности, а авторът на докладната – тогавашният началник на РС „Полиция“ Александър Димитров му се е извинил.

Статията във вестник Галерия„Истината е, че Алексей Петров и Яне Янев използват като източници хора, които са бивши митничари и бивши биасаджии /служители на Пътни такси и разрешителни“/. Това са хора, с които сме имали конфликти и знаехме, че участват в престъпни схеми, но нямахме достатъчно доказателства“, допълни Петров.

В статията пише, че през 2000–2001 г. в склад на Тодор Бояджиев са открити контрабандни цигари, но след намесата на Иван Петров от обвиняем или най-малкото разследван Бояджиев се превръща в свидетел. Тодор Бояджиев, който е шеф на димитровградската фирма „Ти Ви Би“ е дългогодишен семеен приятел на Цветан Цветанов, кум е на дъщеря му и кръстник на внука му. „Тук не става въпрос за контрабанда, а за грабеж на цигари, извършен от Булгартабак от крадци, облечени като полицаи“, припомни депутатът от ГЕРБ. Тогава в складовете на Тодор Бояджиев са били намерени част от цигарите. Той е обяснил, че не е знаел, че стоката е била крадена. „Няма как да влияя на разследването, тъй като тогава то се водеше от колегите от Стара Загора“, допълни Иван Петров.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

11 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
07.02.2011 15:19 15:19

izmamnik

КОМАР
КОМАР
09.02.2011 8:45 8:45

До-аз гражданин.Елементарно се разбира че ти си от тия „граждани“ по селата раждани или по точно в Узунжово.Като знаеш толкова много изнеси факти глупако а не да обвиняваш така без никакави доказателства.И не се пиши повече гражданин-селска пръчко…

ГЮТЧИЯ
ГЮТЧИЯ
07.02.2011 20:54 20:54

ДА ПРАВ СИ ПРИЯТЕЛЮ,ТОЙ НАПРАВО СИ ИМА ФИЗИОНОМИЯТА НА ПОСЕРАНО ДЕТЕ ГЛЕДАЙКИ МАЙКА СИ.

АЗ,ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ,ГРАЖДАНИНЪТ
07.02.2011 20:16 20:16

ДРУГАРЮ ИВАН П. ИВАНОВ, ТИ АКО БЕШЕ ЧИСТ, НЯМАШЕ ДА СЕ ДЪРЖИШ КАТО ДЕТЕ КОЕТО СЕ ЧУДИ КАК ДА СЕ ОПРАВДАЕ И ДА УБЕДИ МАЙКА СИ ЧЕ Е НЕВИННО.
А СЕГА СЕРИОЗНО, НА ВСЕКИ С ЩО ГОДЕ ДОБРИ ПОЗНАНИЯ ПО НЕВЕРБАЛНА КОМУНИКАЦИЯ/ ЗА ТЕЗИ КОИТО НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА – ТОВА СА МАЛКИТЕ НЕСЪЗНАТЕЛНИ РЕАКЦИИ И ЖЕСТОВЕ КОИТО ТЕ ИЗДАВАТ ДАЛИ МАЛКО ПОСЛЪГВАШ ИЛИ ЯКО ЛЪГОТИШ/, СТАНА ЯСНО ЧЕ МНООООГО ЯКО ЛЪЖЕШ И МНОГО, АМА МНОООООГО СЕ НАДЯВАШ ЧЕ НЯКОЙ ТИ ВЯРВА…… КАК ДА ТИ ПОВЯРВАМЕ, КАТО ТИ САМИЯТ НЕ СИ ВЯРВЯШ, А ????????????

Тянко
Тянко
07.02.2011 18:06 18:06

Неграмотните герберчета ми пишат на шльокавица с цифри и латински букви,какво да говорим за техният Областен лидер, който все пак не отрича, че в складовете на Ти Ви Би са намирани контрабандни цигари

dIMATA
dIMATA
07.02.2011 17:40 17:40

НИКОИ НЕ СЕ СЪМНЯВА В ТЕБ ПЕТРОВ, ТО Е ЯСНО ОЩЕ САМО КАТО ВИДИШ КОИ ВЕСТНИК ГО ПУСКА. пРОДЪЛЖАВАЙ ТАКА АЗ И МОЕТО СЕМЕЙСТВО СМЕ С ТЕБ И ТЕ ПОДКРЕПЯМЕ КАКТО И БОЙКО

AXL
AXL
07.02.2011 17:37 17:37

Bravo PETROV, dobre im go kaza na mi6ocite. PRODALJAVAI TAKA

Petar
Petar
07.02.2011 17:34 17:34

G-N PETROV DOSTA HORA E IZGONIL I OT POLICIQ I OT MITNICI I OT KAKVOTO SI 6TE6. SEGA TEZI MIJITURKI SE OPITVAT DA GO VRA6TAT SAS EVTINI JALTI KLUKI KOITO SE DOPALVAT OT PRESTAPNICI I KUPENI VESTNICI. A VSI4KI MIZERNI DRASKA4I KOITO PI6AT PO FORUMITE SRE6TU GOSPODIN PETROV SA NE6TASTNICI I NQMA PO NIKAKAV NA4IN DA PROMENQT MNENIETO NA HORATA, ZA6TOTO TE VIJDAT 4E PROMQNA IMA I 6TE IMA I ZA V BADE6TE, OSTANAHA KMETOVETE PO MESTA NO I NA TQH 6TE IM DOIDE VREMETO …. NEOBRATIMO E . REVETE MI6KI REVETE, PETROV I GERB IDVAT

haskovlia
haskovlia
07.02.2011 16:34 16:34

PREDI DA GO NAZNA4AT ZASTO BOYKO BORISOV NE SE DOPITA S HAKOVLII DA MU KAJAT KAKIV BOKLUK I MISOMORKA LIZAC NEKADIRNIK E DR PETROV

Компетентен
Компетентен
07.02.2011 16:15 16:15

Силните на деня винаги са били оплювани! А кервана на Сергей, Доган, Хасан и пр. на кого бяха кръстници те? Кервана си върви, кучетата си лаят! Само ГЕРБ!

АЗ,ГРАЖДАНИНЪТ
АЗ,ГРАЖДАНИНЪТ
09.02.2011 23:30 23:30

ЕЕЙ, КОМАРЧЕ-КОМУНИСТЧЕ, ТИ ДА НЕ СИ МИСЛИШ ЧЕ ДРУГАРЯ ИВАН П. ИВАНОВ ЩЕ ТИ ДАДЕ МЕДАЛ И ТЛЪСТА СЛУЖБИЦА, ЗАТОВА ЧЕ МУ ПРАВИШ ДУШЕВНИ СВИРКИ???
И НЕ МИ СЕ ПРАВИ НА ИНТЕРЕСЕН, ЩОТО АЗ ТЕ ЗНАМ КОЙ СИ, ЗНАМ МНОГО НЕЩИЦА ЗА ТЕБ И МОЖЕШ ДА СИ СИГУРЕН ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ ТИ ПОДПИСАЛ ЕДНОПОСОЧНИЯ БИЛЕТ И НА ЕСЕН ЩЕ ТЕ ПРАТЯ НА МАЙНАТА ТИ. ЗА ПОСЛЕДНОТО МОЖЕШ ДА СИ СИГУРЕН,
НЕ СЕ НАДЯВАЙ ЧЕ ЩЕ ТИ СЕ РАЗМИНЕ, НЯМА ДА СЕ ИЗМЪКНЕШ!!!!!!!!!!!!!!!

Back to top button