Хасково

Оставиха в ареста момичето, намушкало с два ножа баба си в Меричлери

Хасковският окръжен съд остави в ареста 17-годишното момиче, което на 24 август намушка в Меричлери баба си на 83 г.

Съдебното заседание се проведе при закрити врати. Haskovo.info припомня, че внучката е обвинена от прокуратурата в опит за убийство на баба си. Момичето е направило самопризнания.

Възрастната жена и внучката й често се карали. Обвиняемата живеела с майка си в друга къща в Меричлери. Тя се ядосала на баба си след разменени реплики и я намушкала с нож, използвала и втори, защото първият се изкривил. Бабата беше откарана в пловдивска болница с опасност за живота.

Според съда от събраните доказателства може да се направи обосновано предположение, че задържаната е извършила деянието. Тя е с лоши характеристични данни. Множеството прободни рани по корема и гърдите на възрастната жена са могли да причинят смъртта й, предотвратена само от намесата на медиците.

За хасковските магистрати най-адекватната мярка за момичето е „Задържане под стража“. Определението подлежи на обжалване пред Пловдивския апелативен съд.

17-годишна намушка жестоко баба си в Меричлери

Арест и обвинение за 17-годишната от Меричлери, която намушка баба си

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button