Хасково

РЗИ затвори временно две агроаптеки, спря и стара боя за коса

РЗИ - Хасково2 агроаптеки са затворени временно от Регионалната здравна инспекция през изминалата седмица, съобщиха оттам. Причината е, че са били нарушени хигиенните изисквания.

Агроаптеките, които са в Ивайловград и Свиленград, ще заработят отново след отстраняването на нередностите, уточниха от Инспекцията.

Спрени от реализация от инспектори на дирекция „Държавен здравен контрол“ на Здравната инспекция през същия период са и два химични почистващи препарата, открити в хасковски магазин, на които е липсвал превод върху етикетите на български език.

Боя за коса с изтекъл срок на годност също е спряна от продажба. Продуктът е намерен при проверка в магазин за козметика в Хасково. Заради тези нарушения от инспекцията са наложили общо 6 акта в търговските обекти.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button