Хасково

Проверяват всички училища заради сигнал за взривни устройства

Всички училища на територията на страната, включително и в Хасковска област се проверяват във връзка със сигнал за поставени взривни устройства.

Действията са осъществени преди началото на учебните занятия и в координация с областните управители, представителите на регионалните управления на образованието и директорите на учебните заведения. Към момента сигналът не се потвърждава и занятията се провеждат по план. Полицейските действия ще продължат през целия ден, допълват от МВР.

Повечето училища в Хасковска област вече са проверени, като не са открити взривни устройства. В по-отдалечените населени места проверките ще бъдат извършени на голямото междучасие, съобщиха за Haskovo.info от областната дирекция на МВР.

Тази сутрин екип на жандармерията проверяваше минувачи, включително и ученици в района на жп гарата в Димитровград. Жандармерия имаше и на жп гарата в Хасково.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button