Хасково

Безплатна подкрепа за жените с рак на гърдата от фондация „Една от 8“ в Хасково

Фондация Нана Гладуиш – „Една от 8“ ще посети Хасково със своята програма „Сърдечни приятелки“, за да подкрепи дамите с диагноза рак на гърдата от града и областта. Кампанията се осъществява с подкрепата на Община Хасково.

Поканени са жените с диагнозата да се възползват от напълно безплатната подкрепа, която ще им предостави екипът на „Една от 8“.

На 8 април от 17 до 19 ч. в рамките на модула „Живот с рак на гърдата“ специалистите и психолозите на фондацията ще се срещнат с жени, които в момента преминават лечение, такива, които са в ремисия, както и с жени, при които болестта е прогресирала.

По време на срещата ще бъдат представени всички аспекти на живота с рак на гърдата, както и видеа с отговори на пациентски въпроси от водещи специалисти в областта на онкологията, ендокринологията, гинекологията и физиотерапията.

Дамите ще получат практически съвети, ще имат възможност да задават своите въпроси на специалистите на „Една от 8“, както и да получат безплатни информационни брошури, тюрбани, специализирани сутиени за след мастектомия и да заявят потребност от първична протеза.

За участие в срещата е необходимо да се свържете с фондация „Една от 8“ на телефон: 0878 16 17 18 от 27 март между 10:30 и 16:00 ч.

Срещата ще се проведе в Хасково, Малък бизнес център, ул. „Цар Освободител“ 2, ет. 2, стая 1.

Преглеждат безплатно 280 жени за рак на гърдата в Хасково

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button