Регион

Болницата в Любимец с втори кабинет по кинезитерапия

Болницата в ЛюбимецВтори кабинет по кинезитерапия функционира вече в Болницата за долекуване, продължително лечение и рехабилитация в Любимец. Той е оборудван с нови уреди, пригодени за различен вид раздвижване и рехабилитация.

Кабинетът разполага с апарат за фини движения – раздвижване на стави, пръсти, китки, длани, шийна екстензия, велоергометър, шведска стена, стълба за рехабилитация. Има обособено място, където ще могат да се извършват и масажи.

Болницата в Любимец„През 2010 г. това лечебно заведение бе пред закриване – с много задължения и малък поток от пациенти – общо 170 за цялата година. До сега през 2013-а преминалите болни са 570, а до края на годината очакваме броят им да достигне 900.“, похвали се управителят на болницата д-р Иван Илиев.

Кметът Анастас Анастасов поздрави болничното ръководство и заяви, че сградата ще бъде санирана, а дограмата – подменена. След официалното откриване бе презентирана нова Андулационна терапевтична система. Това е апарат, чрез който може да се извършват масажи на много по-високо ниво. Апаратът има 16 програми на действие за различни заболявания. Приложим е в козметиката, но също така е високоефективен при спортни травми и контузии. Болничното ръководство обмисля вариант за закупуване на апарата, който ще бъде от огромна полза за лечението на болните.

Болницата в Любимец Болницата в Любимец

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button