Регион

Ремонтират бабуните по магистрала „Марица“

Започват локални ремонти на участъка от автомагистрала „Марица“ между Харманли и Любимец от днес, съобщават от Агенция „Пътна инфратруктура“.

Както Haskovo.info писа вчера огромни неравности на поне 5 места по платното дебнат шофьорите на автомагистрала “Марица” от години насам.

Неравностите са с около 20 см височина, като най-голямата е близо 30 см и се намират между Любимец и Харманли в платното в посока Хасково.

От АПИ припомнят, че участъкът от магистралата е пуснат в експлоатация от 2010 г. При изграждането й не е използван полимермодифициран битум и на места са се образували коловози от интензивния тежкотоварен трафик и високите летни температури.

Очаква се ремонтите да продължат до края на седмицата. Те ще се извършат без отбиване на движението. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация, предупреждават от Агенцията.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Ангелов
Ангелов
27.07.2016 12:31 12:31

Тая магистрала стана златна за няколко години. То не бяха ремонти, ремонти на ремонтите, пропадания и на стария участък и на новия. На новия участък има пропадания сума. Мостът над Марица се клати като въжен когато минаваш с лека кола. Какво ли е с автобус. И милиони, милиони…в касичката на…? чия е касичката? Партийна или лична?

Back to top button