Любопитно

Скандалът продължава: дисквалифицираха Илина от „Мис България“, Мария Димитрова ще представя Хасково

Скандалът, който избухна с конкурса „Мис Хасково“ на 8 септември, при който за победителка бе избрана Мирослава Николова, се разраства.

Както Haskovo.info писа през седмицата организаторите на „Мис България“ се разграничиха от хасковския конкурс.

Конкурс

Днес пък регионалният мениджър на „Интерсаунд“ Адриана Добрева съобщи за Haskovo.info, че избраната от регионалния конкурс за „Мис България“, който се проведе на 14 май, Илина Цветкова е дисквалифицирана. Решението е взето съвместно с шефката на агенцията Ирина Папазова. Двете са възмутени от това, че димитровградчанката Илина е присъствала на „Мис Хасково“, определян от тях като пошъл конкурс.

Така на „Мис България“ Хасково ще представя подгласничката в регионалния конкурс Мария Димитрова. Тя е сред най-силните хандбалистки от Хасково и абитуриентка във ФСГ „Атанас Буров“.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Иван
Иван
18.09.2016 22:58 22:58

Тоя кон ко прай там?

Костова
Костова
18.09.2016 23:10 23:10

Леле, леле с какво право искам да попитам г-жа Папазова прави това и с какво Мария Димитрова превъзхожда Илина Цветкова ?
Нима бяхте сляпа г-жо Папазова какво се случва през месец май на конкурса?
Колко Ви платиха за рението кажете все пак в България живеем, но може ние да имаме по-големи възможности с които да Ви задоволим матерялните гледности?
Нищо против Мария, но сляпа ли бяхте когато конкурса се провеждаше през месец май, че взимате такива подли решения дни преди конкурса „Мис България“ ? Разбирам, че паравилата Вие ги определяте, но поне да беше малко по-рано, та да изглеждаше по-реално ☺
Смешно е с цялото ми уважение.

До Костова
До Костова
19.09.2016 18:49 18:49

Така като чета госпожо Костова коментара ви,се замислям дали пък не сте подкупила журито.Така открито предлагате пари на организаторите,чак не вярвам на очите си.За оронване на престиж са отнемани и световни титли,не само регионални.За да вникнете в проблема е нужно да можете да виждате по далеч от носа си.Та на вас само пари и корупция са ви в главата. Така не става.

ДидакаМадаФака
ДидакаМадаФака
20.09.2016 0:11 0:11

Тази Костова е една дружка на миндИЛИНА, също толкова неприятно изглеждаща като дисквалифицираната „миска“, което все пак е някакъв вид поправяне на грешката. Госпожицата надали има пари да подкупи дори ВиК служител да и пише с един кубик по-малко вода, а какво остава за цяло жури. То пък едно жури – събрани на едно имат по-малко интелект от помашки коч ;) Христинке, хващай се с миндИЛИНА и се покривайте някъде, че до ония ден правехте тромби за четвърт грам амфетамин, днеска станахте миски и много знаещи и можещи.

Кириз
Кириз
22.09.2016 21:14 21:14

Хубава публика

Теню
Теню
25.09.2016 13:04 13:04

Красавици бе

Back to top button