Хасково

17-те секции в „Шандор“ и „Рилски“ остават за президентския вот въпреки очакваните ремонти

Читатели на Haskovo.info сигнализираха, че класните стаи в ОУ „Св. Иван Рилски“ и ОУ „Шандор Петьофи“, където се очаква да започнат ремонти, са изпразнени и там вероятно няма да има секции за предстоящите президентски избори и референдум на 6 ноември.

От общината съобщиха за Haskovo.info, че първоначално е имало идея секциите да бъдат преместени във ВиК и ПГДС „Цар Иван Асен втори“. В крайна сметка 10-те секции в „Шандор“ остават, както и 7-те в „Рилски“.

Ако няма жалби очакванията са договорите с фирмите за ремонтите да бъдат сключени в началото на следващата седмица. Реалните ремонтни работи пък ще започнат в средата на октомври.

Работата на фирмите ще стартира от покривите и в други части на школата, което няма да засегне изборния процес. Отделно по училищата няма да има майстори в неделя.

Изпрати новина

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
възмутен
възмутен
28.09.2016 17:54 17:54

Абе простаци от общината. Нали в началото на октомври щеше уж да започне ремонта, сега в средата, като дойде средата сигурно ще отложите с още няколко седмици и като дойде нова година, ще кажете – да мине зимата. Ама това може да сте толкова нагли и тъпи. Защо нашите деца са разхвърляни из града, а училището стои празно. Значи някога си ако започне ремонт на вас да ви е лесно. А на родителите – да се чудат какво да правят. Като ще започва от покрива ремонта, защо чак тогава не се изнася училището. Защо децата ги натирихте далече, докато текат всички простотии!

майка
майка
28.09.2016 18:27 18:27

Пълна идиотщина сътвориха „великите“ общинари на гърба на децата и родителите. Няма такава каша никъде другаде! Как не ги е срам! Оставиха деца и родители да обикалят града, да се мъчат в задръствания, а тия ремонти я започнат я не. Пфууууу!!!

joro1755
joro1755
28.09.2016 18:56 18:56

Елате да видите как децата на тумби пресичат Димитровградското шосе вечерта след 18.30ч.Защо няма полицаи на пешеходната пътека. Чакате да стане белята ли.В Общината пръста си не мърдате.Само обещания и лъжи. Елате в Орфей да ви нахапят нашите кучешки глутници.Ще ги запиша някоя вечер и ще ги пусна по телевизиите да чуете за какво става дума.Кмете,вземи се вече в ръце,една година вече мина.

няма думи
няма думи
28.09.2016 22:36 22:36

От велики простаци – велики простотии! На полицаите сигурно им изтича работния ден след 17.30 ч – от къде на къде ще висят на пешеходните пътеки. Ние родителите да му мислим ще се приберат ли здрави децата или не! Тръгнали да се оправдават с търгове и други нарочни простотии. Никой не попита родителите дали са съгласни ад им местят децата насилила. Срещи били правили, незнам си кво обяснявали – то при оная Ченгелка обяснения няма -само брутално говорене с тон срещу родители. Първия ден излезе на входа и повече не се видя госпожа директоршата! Много е оправна, докато родителите обикалят като луди из града. Да ви имам смотаното училище със още по-смотаното образование и със специалистките, дето си бъркат тестовете при за проверка! Ужас!

Back to top button