Регион

Студентка дари балната си рокля за благотворителния базар за Бехи

Благотворителната кампания с продажбата на дрехи на димитровградския Неделен пазар в помощ на 16-годишната хасковлийка Бехие Юсуф започна тази сутрин.

Както Haskovo.info писа, благородната инициатива се организира от младежката структура на ДПС в Хасково. През седмицата в партийния клуб бяха събрани нови дрехи, които днес се продават на Неделния пазар. Събраните пари ще са за Бехи, която страда от онкологично заболяване и провежда терапия в турска клиника. Необходимите 15 000 лв. са непосилни за семейството й.

Бехи

В благотворителната кампания се включи и студентката в хасковския Медицински филиал Деница Георгиева, която дари за каузата красивата си бална рокля. На щанда на ул. „Ивайло“ заедно с роклята се продава и костюм, дарен от нейния приятел Иван Матеев. Абитуриентските тоалети също са на промоционални цени.

Бехи

Припомняме, че приятели и съученици на Бехи вече организираха фитнес състезание и благотворителен базар. Предстои и провеждането на голям благотворителен концерт в края на месеца.

Направи добро и то ще ти се върне стократно. Благодарим ви!

IBAN-TR08 0001 0017 6773 2130 8850 02

Получател-Айше Реджеп Сали

Банка-Ziraat Bank

Валута – Долар и евро

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Сами
Сами
09.10.2016 15:55 15:55

Чест им прави на децата.

Back to top button