Хасково

Областният управител осъди Резолюцията за насърчаване на миграцията

В личната си страница във Файсбук областният управител Станислав Дечев осъди приетата от Европейския парламент Резолюция за насърчаване на миграцията.

Губернаторът е възмутен, че в сегашното време, когато в Харманли има напрежение и притеснение у жителите заради увеличаващите си мигранти, определени партии се заиграват с техните страхове.

„Точно в това време депутатите на БСП и ДПС в Европейския парламент са гласували Резолюцията за насърчаване на миграцията, а в нея се казва: „трябва да се избягва създаването на изолирани квартали за мигранти, като се насърчава тяхната интеграция“, се казва в позицията на Дечев. Според областния в Резолюцията се залагат и сериозни бариери за връщането им в родните им страни.

Дечев подчертава, че като областен управител продължава да защитава интересите на жителите на Хасковска област. „Ще продължа да бъда сред тях, когато има проблем в РПЦ Харманли, когато те настояват за сигурност и спокоен живот, ще продължа да работя за реформирането на центъра от отворен в затворен тип.“, казва в своята позиция Станислав Дечев.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
някой си вьобразява,че е голяма работа
някой си вьобразява,че е голяма работа
30.10.2016 16:56 16:56

Я па тоя…. Дечев, не вижда,че е последна дупка на кавала и никой няма него да пита ,ако реши да настанява бежанци тука,седнал да се пени по партийна порьчка.

Светлозар Младенов
Светлозар Младенов
30.10.2016 18:41 18:41

Защо не рева на решението на МС за решаване на демографския проблем чрез заселването на мигранти ! Та нали Бъчварова (предполагам че не греша ;) ) се изхвърли ,че за ТРИ години ще ги интегрира …. :)

Back to top button