Хасково

Кампанията „Подари играчка“ стартира в Младежкия

Благотворителната кампания „Подари играчка“ стартира в хасковския Младежки център, където във фоайето е поставен кош за събиране на играчките.

Инициативата е на Общностния център за подкрепа на деца и родители в Хасково.

Каузата има за цел да превърне децата в благодетели, като подарят ненужните си вече здрави играчки на деца от бедни семейства или деца от малцинствата.

Медиаторите от Общностния център ще обикалят районите с малцинствено население, ще влизат от къща в къща и ще раздават играчките на деца, които наистина имат най-голяма нужда от тях.

Освен това ще бъдат посетени и селските детски градини, където има голям недостиг на играчки.

Общностния център разполага със собствен транспорт, като подобни кошове за събиране на играчки ще бъдат разположени и на други места в Хасково, сред които са училища и читалище „Заря“.

Партньорството между Младежкия и Общностния център ще включва и посещения на доброволци на групови терапии в центъра.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
местен
местен
09.11.2016 13:10 13:10

Този път без метла и перишини ;)

делчо дърводелеца
делчо дърводелеца
09.11.2016 16:55 16:55

Какви ли не щуротии измислят в тоя център –в началото бяха къщичките с книги сега играчки Утре кой знае каква дивотия ще им дойде на ума А медиаторите които ще ходят по домовете при мангалите особенно ако са жени да внимават щото мангалите са непредсказуеми и може да опитат да СЪГРЕШАТ а тях съд ги не лови

Back to top button