Спорт

„Раковски“ изпрати годината по шампионски, Силвия с букети от обожатели

Категорична победа с 3:0 над „Бургас 2007“ в зала „Младост“ записаха в последния кръг от полусезона при жените волейболистките на димитровградския „Раковски“.

Момичетата на треньорите Иван Радичев и Ваня Соколова стартираха със серия 14:0, като Мирела Шахпазова ошлайфа до съвършенство изпълнението си на сервис. В крайна сметка геймът бе спечелен с 25:8, а в останалите два „Раковски“ спечелиха дори без да се влагат на 100% с 25:19 и 25:15.

Волейбол

Това е шеста победа за димитровградчанки, които ще зимуват на второто място във временното класиране с актив от 16 т., колкото има третият Казанлък. „Марица“ (Пловдив) е лидер с мач по-малко, 18 точки и без загубен гейм.

Волейбол

В 8 кръг на 28 януари е дербито между „Раковски“ и Казанлък.

Все още не е ясно къде ще се играе срещата, защото очакванията са в димитровградската зала „Младост“ да започне основна модернизация за 3 млн. лв. Ремонтът ще продължи няколко месеца. Тази вечер кметът Иво Димов също бе на трибуните и заяви за Haskovo.info, че сред вариантите за домакинските срещи са Пловдив, Свиленград и Хасково.

Волейбол

Иван Радичев пък заяви, че е много доволен от показаното от момичетата през първия полусезон, като допълни, че винаги има какво още да се желае. Той посочи, че няма нужда от нови състезателки, като остави въпроса с атаката на първото място отворен с отговора „А, защо не?!“.

Волейбол

Тази вечер специално внимание бе отделено и на момичетата от школата набор 2006 и 2007 с треньор Гергана Тодорова, които цял полусезон отговаряха за топките.

Преди началото на срещата пък една от красавиците в „Раковски“ Силвия Андреева бе зарадвана от обожатели с не един, а два букета цветя.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button